Auto rijden bij Van Lankvelt Gerrits

 

Als je 16 jaar en 6 maanden bent mag je beginnen met je rijopleiding. Je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen zonder onnodig veel lessen. Van essentieel belang is het wel dat je goed leert autorijden. Natuurlijk is een opleiding een kostbare zaak, hiervan zijn wij ons terdege bewust. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wat mag u van ons verwachten?

Een lesuur duurt echt 60 minuten.

Je wordt thuis opgehaald, in overleg kunnen we je ook ergens anders ophalen. B.v. bij het busstation, op school of op je werk.

Eerlijk advies over je vorderingen en het aantal lessen & duidelijke afspraken.

Prettige manier van lesgeven, aangepast aan je manier van leren. Hierdoor voel je je op je gemak en leer je gemakkelijker en vlotter.

Wij rijden met Ford Focus. Deze milieuvriendelijke auto’s zijn voorzien van alle gemakken die het autorijden prettiger en makkelijk maakt. Kortom een heel fijne auto om het autorijden te oefenen.

De praktijklessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 20:00 uur en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur. Je kunt kiezen uit lessen van  2 uur of 3 uur. Wil je snel je rijbewijs hebben bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om meerdere keren in de week te rijden. Dit pakket kan naar uw persoonlijke wensen aangepast worden.

Van Lankvelt Gerrits

Voor meer informatie of aanmelden voor rijlessen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Website gemaakt door Wings-I

BEOORDEEL